Working 9 to 5

What a way to make a living?

Skämt åt sido. Idag har jag jobbat eftermiddag på jobb och imorgon är det dags för ytterligare ett pass, fast denna gången ett heldagspass från 7 till 15:30-16:00.

Jag tycker fortfarande att det är sjukt kul att jobba och tiden verkligen bara flyger förbi. Idag var det lite trögare dock då vi inte hade lika mycket kunder, men jag hoppas att det ändras till imorgon.

Det roligaste är att jobba på morgonen, även fast att det är väldigt tidigt, eftersom alla kommer in och köper bullar då och det är mysig att önska alla en god morgon och gå och fylla på bullarna mellan varven.

Jag stack till jobb direkt efter skolan idag och då regnade det som Sören. Jag hade sett att det skulle regna tidigare under morgonen på nyheterna, men dumma mig tänkte inte på det när jag gick och fick stå i butiken i dygn sura strumpor och skor. Gud nåde att jag hade med mig ombyte för tröja och byxor i alla fall.

Nu ska jag bara mysa framför TV:n och vila mina fötter och ben, för om det är något som tar stryk under en arbetsdag så är det dem.


What a way to make a living?

All jokes a side. I’ve worked afternoon today and tomorrow it’s time for another shift, only this time a full shift from 7 to 3.30-4.

I still think that it’s just as fun to work and the time really just flies by. It was a bit slower today though since we don’t have as much costumers, but I hope it changes ’til tomorrow.

It’s the mest fun to work in the morning, even though it’s early, as everyone’s buying their bread then and it’s snugly to wish everyone a good morning and to fill up the bread baskets between the customers.

I went to work directly after school today and at that time it rained like crazy. I had seen that it was supposed to rain earlier that same morning, but of course I forgot it at the time I left so I had to work with both soaking wet socks and socks. Thank God that I had brought at least a change for my pants and shirt.

Now I’m just going to snuggle up in front of the TV and rest my legs and feet, ’cuz if there’s something that gets tired from working it’s those.

Kommentera