When life’s testing you

Just nu testar livet verkligen mig, och även min familj. En nära familjemedlem fick igår en hjärtinfarkt och ligger nu på sjukhus.

Jag var där och besökte idag och trots att man ser att det är bättre så är det ännu inte riktigt bra, vilket man såklart blir orolig för. Jag vet att det kommer att bli bättre men man vill ju aldrig någonsin att detta ska hända någon som man älskar.

Om allt går bra imorgon också så ska jag dit under kvällen för att titta på På Spåret, för jag hade själv hatat att ligga ensam varje kväll på ett sjukhus när man inte kan göra annat än att ligga i sängen.

Med detta sagt så hoppas jag att ni förstår om det uteblir inlägg/blir en negativ ton i nästkommande inlägg. Jag är inte den bästa versionen av mig själv just nu.

Allt gott. Kramar <3


Right now life’s testing me, and also my family. A close member of our family got a coronary and is now in the hospital.

I was at the hospital and visited today and even though it looks better it still isn’t good, which I of course am worried about. I know that it will get better but you never want this to happen to anyone you love.

If everything goes well tomorrow I’ll join in the evening to watch the show ”På Spåret”, I just know that I would have hated to lay alone in a hospital bed every night when you can’t do anything but stay in your bed.

Whit all of these said do I hope that you guys understand if I don’t post/the post are a a bit negative in the next few ones. I’m not the best version of myself right now.

All good. Hugs <3

Kommentera