when life gives you lemonade, make lemons. life will be all like whaaat?!

Älskade Modern Family. Jag har aldrig sett en serie så bra som denna, fy faaaaan vad bra den är.

Om ni inte sett den så är det absolut inte försent att börja. Säsong 10 är in the making och åtta säsonger finns på Netflix. Perfekt serie att sträckkolla men även att bara sätta på ett random avsnitt av. Eftersom de inte alltid behöver vara länkade är dem perfekta att just kolla på drösavsnitt av (efter du har kollat igenom hela några gånger ofc).

Serien utspelar sig i Kalifornien och handlar om Jay Prichett och hans familj. Han själv är omgift med en colombian och har en styvson men även två vuxna barn sedan innan som nu har egna familjer. Hela serien är byggd på igenkänningshumor – vilket gör att det är omöjligt för någon att inte känna igen sig och inte tycka den är kul. Man kan hur enkelt som helst utnämna folk man känner till karaktärer. Till exempel Min pappa till exempel är Phil Dunphy, min bror är Luke, mamma är Cam  och jag är Alex.

Serien är filmad som en ”reality”-serie vilket gör att man verkligen får känslan att man känner karaktärerna och man har även följt deras uppväxt under säsongerna – speciellt eftersom alla karaktärer har varit samma skådespelare och följt med under alla snart tio säsonger.

Denna serien är verkligen en fristad för mig. När jag ser denna blir jag ALLTID glad och jag mår, även om det bara är för stunden, bra. Modern Family har hjälpt mig genom nu när jag har mått och mår dåligt. Det sjukt att en serie kan ha en sådan betydelse för en.

Som i alla serier är såklart verkligheten något förskönad – men här finns även riktiga problem och det visar att livet blir som det blir när det inte alt går som det ska. Och det är sjukt skönt att se att det är så för alla.

I vilket fall som helst är det en ”must watch” och det är nu det gäller!! Du kommer att älska den!

Nedan har du fått lite quotes av the one and only Phil Dunphy. May we all love him.

Kommentera