VM är över

Ja då var VM över för svensk del. I år var första året som jag faktiskt kollade på alla svenska matcher (chock!!;)), även fast att jag kanske inte kollade på hela – förutom i slutspelet för där gjorde jag det faktiskt. Man måste ge sig själv lite cred. Vi har sett de svenska matcherna både i Grekland, hemma i soffan och som igår inne hos grannarna.

Vi gick in där vid fyra och kollade matchen varpå vi sedan gick tillbaka hem och började göra iordning inför kvällen. Vi skulle nämligen fira midsommar med samma sällskap då vi båda var på resande fot när midsommar faktiskt skulle firas. Vid halv sju kom de in till oss och på bordet stod midsommarmat som sedan följdes av en bildvisning från deras resa som de gjorde nu. De har varit i California och närmre bestämt LA och San Diego. Man är inte lite avis och man satt och drömde sig bort dit mer och mer för varje bild de visade. Något som har fått mig att leta flyg till nästa års resa hela morgonen. Jag tycker att jag nappar gång på gång men mamma visar verkligen 0 intresse och priserna bara stiger och stiger hela tiden. Jag menar, när jag började leta låg det på runt 14 000 kr, nu finns där typ inget för mindre än 16 000. Jag känner bara att jag inte tror att vi kommer åka för att vi kommer vänta så länge så att biljetterna kommer vara alldeles för dyra. Allt jag vill ha just nu är bara något att längta till, något att ha som mål att bli frisk till och något som får bort tankarna från just här och nu.

Vi spelade i alla fall lite senare på kvällen och jag satt bara och gäspade hela tiden eftersom jag hade jobbat under dagen och även som vanligt haft ett breakdown senare när jag kom hem. Det känns dock bra att jobba eftersom man har verkligen inte tid att tänka på något annat än just jobb. Det är full rulle hela tiden så när man ska sluta så är det liksom bara, ”jaha redan?”

Tillbaka till spelandet. Jag var i lag med Wilma och efter ett tag frågade hon om vi skulle dra oss ur så att jag kunde gå och lägga mig, haha hon är för go’! Hon ville också gå och lägga sig dock men kanske inte riktigt på samma nivå som jag <3

Det var i alla fall över lag en bra kväll, trots breakdown både före match och middag, men jag klarade det och jag käkade hela frukosten imorse också! Det ända dock är att jag nu intalar mig själv om och om igen att jag är frisk, och att jag nu inte behöver hjälp – samtidigt som jag får panik samtidigt mamma sa att jag skulle äta förmiddagsmellis…

JAG SKA KÄMPA, JAG SKA BLI FRISK.

ps. Jag måste börja ta mer bilder, de senaste inläggen är bara text. Samtidigt som jag finner en viss charm i det så är det alltid roligare med lite visuellt framställande av berättande.

Kommentera