Urge to leave

Åhhhhh.

Just nu vill jag bara flytta till USA!! Eller ja, just nu och just nu, jag har alltid velat det. Men det kommer såhär extra starka vågor av längtan emellanåt då jag längtar varenda vaken sekund (oftast i samband med att någon ska åka dit/är där).

Så ja, jag är inne i en sån period just nu. Försöker verkligen hitta alla möjliga alternativ för att få mig att flytta dit, men det ser ganska mörkt ut…

Mamma sa precis att vi har släkt där, men det är ingen vi känner. Attans.

Annars är livet ganska tråkigt. Same old same old.

Ska kanske göra en bucket list över saker jag vill göra. Kanske nästa inlägg?

Vilket fall, jag måste verkligen städa mitt rum! Om man undrar… Nä men helt ärligt, det är äckligt stökigt. Jag har rensat hela min garderob så halva ligger ute på golvet nu :/ Får väl ta tag i det imorgon eller något.

godnatt, sov gott, dröm om mig

Kommentera