Sommarlov sucks ;)

Det känns som en kontinuerlig grej att uppdatera sådär efter några dagar nu. Det händer inte så mycket nu, som jag även tidigare nämnt, och det blir därför heller inte så mycket att skriva om. Jag för nu en ”matdagbok” där jag skriver vad jag käkat och hur det har fått mig att känna osv så där skriver jag av mig en del – vilket lämnar mindre saker att skriva om på bloggen.

Denna veckan har heller inte varit så händelserik och jag känner att jag förstör semestern för min familj eftersom vi inte kan hitta på något ENDAST på grund av mig. Det suger att känna såhär och att det framförallt är såhär. Man är ju en ständig party pooper.

I måndags var jag på ett nytt läkarbesök följt av ett besök hos psykologen vilket känns bra men samtidigt också väldigt läskigt.

På tisdagen bilade familjen upp till Norje, en liten by där fun fact Sweden Rock Festival är. Finns dock ingen anledning att oroa sig, vi var absolut inte där, men vi besökte min mormor och morfar samt min moster och hennes familj. De hade hyrt en stuga i denna lilla by som ligger i Blekinge, en first för mig. Har nog aldrig varit i Blekinge innan. Det var en jobbig dag för mig och därför blev den heller inte så rolig. Jag hade ”glömt” badkläder eftersom min baddräkt inte var tvättad och blev därför kvar i det otroligt kvava vädret. Vi lekte på lekplatsen, chillade i stugan och var nere vid havet. Jag har kommit fram till att campinglivet men även stuglivet absolut inte är något för mig. Känner mig typ lite äcklad av allting och förstår inte charmen i det? Alltså verkligen inte.

När vi kör förbi Åhus & The Absolut Company som tillverkar Absolut Vodka. Så himla coolt att det görs i Skåne och är liksom världskänt!

 

I onsdags var pappa och Wille iväg med kompisar och jag och mamma stannade hemma. Jag jobbade lite för Huvudvärksföreningen och hon rensade hela grovköket. Det blev sjukt bra! Senare cyklade jag och postade breven jag gjort redo när jag jobbade och cyklade även hem till mormor och morfar för att hämta deras post. En timme och ett skyfall senare var jag hemma med dyngsura kläder. Citerar mor min: ”Nä det behöver du inte [ta en regnjacka], det kommer inte börja regna”… Jag hade ytterligare en ångestattack under denna kvällen och den varade i typ fem timmar, helt sjukt. Det gör så ont och man vill bara försvinna.

Torsdagen var lite mer händelserik, vilket var skönt. Jag och pappa åkte till emporia för att införskaffa en ny kaffemaskin. Det blev en Nespresso Latissima. Detta innebär att vår kaffebryggare nu även kan göra mjölkdrycker. Det finns sex olika alternativ: espresso, lungo (vanligt kaffe), cappuccino, café latte, latte macchiato och endast skummad mjölk. Såklart kan man även brygga ”tom kopp” vilket gör att man får tevatten. Detta har vi utnyttjat till fullo eftersom man då kan blanda en tom kopp och en kopp skummad mjölk vilket resulterar i en snabb chailatte 😉 Vi har även testat göra varm choklad med den skummade mjölken och jag fick berättat för mig att det blev riktigt bra! Själv har jag ännu inte vågat testa något men jag har som mål att kanske försöka göra det snart.

På eftermiddagen kom farmor på en kopp kaffe (eller en kopp cappuccino kanske jag ska säga;)) eftersom de håller på att renovera i hennes lägenhetshus och det väsnas tydligen något otroligt. Hon stack sedan hem och sen kom mormor och morfar och åt middag på kvällen. De var nyss hemkomna från stugan och skulle från början egentligen bara hämta sin post. Men trevligt var det!

Idag är planerna att vi (jag, mamma, pappa) ska åka till Ekeby möbler och sedan även till Väla. Tror att mamma och pappa ska kolla på ny säng och sen behöver vi nya glas till kaffemaskinen eftersom de gamla är för små i volymen för mjölkdryckerna. Vi ska nog spendera mitt presentkort som jag fick i våras av farmor och så får jag pengar i utbyte. Jag vågar inte köpa kläder för tillfället för att jag är rädd för att behöva köpa nya när jag har gått upp i vikt. Jag skulle dock behöva lite skolprylar så det kanske jag får kika på.

SparaSpara

Kommentera