Some days have passed

I måndags skulle jag egentligen till min psykolog men hon var tvungen att ställa in pga sjukdom, istället blev det en chill förmiddag framför TV:n. På eftermiddagen åkte min mormor och morfar, jag och min lillebror till Vellingeblomman för deras Halloweenutsällning. FYYYYYYYYFAAAAN vad rädd jag var när jag gick spökrundan. Den var faktiskt riktigt rälig. Morfar var cool lugn, men det kan också ha varit en fasad, och Wille och jag skrek ikapp kändes det som. Mormor där emot gav upp efter en minut inne i huset 🙂

Vi fikade sedan och gick runt i butiken. Lite inköp gjordes och senare på kvällen stannade mormor och morfar på middag hemma hos oss. Supermysig dag!

Jag är så tacksam för att jag har mor- och farföräldrar som jag kan umgås med och faktiskt ha kul!


I was supposed to go to an appointment to my shrink this Monday but it was cancelled due to that she had gotten sick and it became a chill morning in front of the TV instead. In the afternoon my grandparents, myself and my brother went to the store Vellingeblomman to visit their halloween exhibition. Oh god what it was scary. It was so awful! My grandpa was so calm, but it might have been for show, and it felt like if I wasn’t screaming my brother did. My grandma gave up after just a minute inside the house:)

Afterwards we had a ”fika” and just walked around the store. Some purchases were made and my grandparents stayed for dinner later in the evening. A great day!

I’m so grateful for that I have grandparents (on both sides) that I actually enjoy spending time with!

Kommentera