Snow

Jag sitter i fönstret på min skola just nu och tittar ut på snön som faller. Det ser ganska kallt ut och jag är glad att jag sitter här inne så jag slipper frysa. Det är mysig att bara sitta här och titta ut.

I eftermiddag ska jag och Wilma simma. En av mina favoritstunder under veckan, inte för att det är träning utan för att jag njuter av stunden. Simma i vår takt, prata mellan varven, basta och snacka medans vi gör vid oss för att sedan ta tåget hem tillsammans. Gud det låter som att jag är kär i henne. Men hon är väldens bästa vän.

Jag vet inte varför men det känns inte som att jag har något speciellt att blogga om på sistone, har lite torka trots att jag fortfarande tycker att det är hur skönt/kul som helst att skriva av mig här.

Jag ville bara checka in, ha det bra!


I’m sitting by the window at my school at the time and am watching the snow fall down. It looks pretty cold and I’m glad that I’m in here so I’m not cold. It’s cozy to just sit here and watch.

Wilma and I are going swimming this afternoon. One of my favorite moments of the week, not because it’s an exercise but because I’m just enjoying the moment. Swimming at our own speed, talk between the laps, use the sauna and talk whilst we’re getting ready to then riding the train home together. Gosh, it sounds like I am in love with her. But she’s the world’s best friend.

I don’t know why but it don’t feel like I have anything to write about anymore, I’m in a bit of a dry spot even though I still find it fun/relaxing to just write here.

I just wanted to check in, have a great day!

Kommentera