så mycket som förstörts

Jag vet inte vad som är värst, att se eller att inte se.

Jag spenderar min lördagskväll i sängen, framför datorn med tårar rinnandes ner gör mina kinder. Det är så mycket som gör så ont just nu och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det.

Jag lämnade min psykolog härom dagen, det är tufft som fan. Verkligen. Jag vet inte vad jag ska göra, jag bara gråter.

Allt bara går mot mitt håll.

Jag har haft en panikångest-attack för första gången på såååå länge, jag träffade min ”nya” psykolog som jag verkligen ogillade med hela min själ, och jag vet inte. Allt bara känns fel. Precis som om man vill ställa in livet den kommande tiden. man orkar inte detta igen. Man orkar verkligen inte.

Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Alltså verkligen inte. hjälp mig.

Kommentera