New York? Tokyo? San Fransisco?

Nästa år fyller jag 18 år. Ja du såg rätt, ARTON ÅR!! Och vi hade tänkt fira detta med en resa till USA. Eller ja vi är så himla slitna mellan var vi ska åka. Det blir nog under hösten eftersom vi ska till Cypern i maj med släkten fast att tanken från början var sportlovet. Vi har funderat på en massa olika destinationer. Från början var det New York sedan byttes detta mot östkusten med San Fransisco, LA och San Diego. Efter det kom vi tillbaka till kära Florida viket försvann för Tokyo i några dagar innan det kom upp igen och sen nu är vi tillbaka på New York. Juste, vi var också inne på Texas-spåret ett tag där i mellan. Galet, jag vet.

Vi har sedan tidigare varit i Florida två gånger där vi har bott i Orlando, Tampa och Miami men vi vet inte om vi är sugna på något nytt. Pappa har dessutom varit i Atlanta, Georgia med jobbet för något år sedan – coolt, men inget att återvända till.

Vi får nog se vad det blir, i vilket fall som helst kommer jag vara med familjen och målet är även att bli frisk tills min artonårsdag. Jag hoppas jag hoppas.

Feel free att ge tips om resmål eller saker man kan göra på olika resmål, det hade absolut uppskattats och kanske gjort valet liiiiiite lättare haha.

 

ps. bilden är från när jag var i USA senast och är tagen i Napels, Florida.

Kommentera