New hair, who dis?

Okej, så om ni har missat det så har jag klippt av allt mitt hår. Fråga mig inte hur jag fick modet till att gör det, jag bara gjorde det. Jag är både nöjd och inte nöjd. Jag är jättenöjd med längden, men hatar att det är så himla uppklippt. Urgh. Om jag inte lockar det ser jag ut som mamman i Zack och Kody’s Ljuva Hotelliv, ni som vet ni vet. Och för er som inte vet kommer här nu en bild:

Image result for zack and cody mom

När det är lockat är det fint och även när det är uppsatt i en ”half up half down” men annars – fy fan.

Här är i alla fall en före och efter:

 

 

 

 

 

 

 

 


Okay, so if you have missed it, I cut my hair off. Don’t ask me how I got the courage to do it, I just did it. I’m both happy with it and unhappy. I’m super pleased with the length, but hate the way that my hairdresser cut my hair into layers. If I don’t curl it, I look like the mom in The Suite Life Of Zack and Cody, the ones who know knows. And for those of you who don’t know, here’s a picture:

Image result for zack and cody mom

When it’s in curls it’s pretty and also when it’s in a ”half up half down” but otherwise – oh hell nah.

Anyway, here’s a before and after.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera