My new school – Update

Jag har aldrig riktigt skrivit om min nya skola här på bloggen. Jag började för nästan exakt en månad sen och man kan väl säga att jag har kommit in i det lite nu.

Min klass består av 23 killar och 8 tjejer. Kanske inte drömfördelningen men det funkar och jag upplever absolut inte klassen stökigare för det. Jag har hittat några att umgås med varav jag typ kände en sedan innan, men inte en som jag umgås med.

Mitt schema är fett chill. Pga mitt galna schema förra läsåret läser jag inte mer än 600 poäng (6 kurser) i år. Men eftersom klassen som jag går i inte haft samma galna schema som jag haft ligger jag lite före dem. De läser därför några kurser som jag redan läst. Jag har därför en sjukt lång håla, men annars börjar jag sent och slutar tidigt typ varje dag.

Lärarna är nja och låt mig inte ens börja prata om skoldatorn. Herregud säger jag bara. Minst sagt en nödvändighet att ha med sin egen dator – tyvärr.

Jag vet inte riktigt om jag trivs eller inte än eftersom mycket av mina tankar ligger på annat – men jag tror definitivt att jag gillar denna klassen mer än min förra!

Jag ska verkligen ge denna skolan en ärlig chans nu & man får hoppas på att man hittar någon ny kompis. Man har ju bara 2 500 elever att välja mellan.


I’ve not really written anything about my new school. I started almost exactly a month ago and you could probably say that I’ve gotten in to the routines now.

My class is made up of 23 boys and 8 girls. Maybe not the ultimate division but I works and I don’t experience the class as messier just because of that. I’ve found some people that I hang out with and I kind of knew one of them from before – but I didn’t hang out with her.

My schedule is really chill. I only study 600 points (6 courses) due to my crazy schedule last year. But since the class that I’m in haven’t been taking hat many classes am I a bit ahead of them. That means that they are taking more courses than I during this year. I have such long time between two classes one day but otherwise do I begin my first class quite late and am finishing my last one early in the afternoon.

The teachers are mjee and don’t even let me start to talk about the computer that we got from school. Dear Lord is all I’m saying. To least a necessarity to bring your own – unfortunately.

I’m not sure if I like the school or not since my thoughts are some place else right now – but I definitely believe that I like this class more than my last!

I’m really going to give this school a honest chance and hope that I find some new friend. You only have 2 500 students to choose from.

Kommentera