My last couple of days in photos

Om vi börjar med i fredags:

I torsdagskväll fick jag ett sug på att gå på massage och en halvtimme senare hade jag bokat in mig på en massage på GILDA Salong i Malmö för en Aroma Massage. Utan någon som helst aning om vad denna behandling innebar blev jag morgonen därpå körd dit av pappa. GILDA Salong är en skola där man får behandlingarna till ett kraftigt reducerat pris och detta passade då perfekt för en student som jag 😉 Aroma Massage var kortfattat en helkropps-, ansikts- och hårbottenmassage kombinerat i en där man fick en ”custom” olja efter ens egna behov. Jag fick mot stress, torr hy och depression – känner mig varken gladare, mer återfuktad eller mindre stressad haha.

En pinsam sak som hände var att jag hade glömt mitt kort när jag sen skulle betala, MEN SOM TUR ÄR så tog dem swish!! Tack gudarna för dagens teknologi. Kan se mig själv framför mig när jag upptäckte att mitt kort inte låg i min plånbok. Fräck som man var frågade man ändå efter studentrabatt 😛

Senare på eftermiddagen åkte jag och Wilma till Västra Hamnen och satte oss på Waynes Coffee och myste. Detta sedan följt av en mysig promenad i stadsdelen där vi utforskade lite nya ställen.

I lördags fotade jag ingenting men vi tittade på matchen inne hos grannarna följt av att de kom och åt hos oss – precis som jag skrev i mitt inlägg om VM.
I söndags hade vi bara en slappesöndag här i familjen. Vilket gav mig en grov ångest eftersom det lämnar så mycket tid till att bara tänka och älta osv. Planerna var att både mormor och morfar samt min moster och mina kusiner skulle komma hem hit senare på kvällen och grilla och käka middag men efter mellisen på eftermiddagen fick jag en sjuk ångestattack där jag bara grät och grät och grät och jag somnade till slut eftersom jag var så trött. Jag sov nog i ca. 2 h och när jag vaknade sa pappa att vi hade ställt in eftersom jag inte mådde så bra. Samtidigt som det var skönt så känner man sig också så otroligt skyldig och man skäms enormt. Jag hatar denna sjukdomen! Vi käkade i alla fall middag och sen begav sig jag och mamma och pappa till Västra Hamnen och gick bara runt och mös lite. Vi slog oss också ner på Espresso House en stund men jag vågade inte ta något.

 

 

Juste som det syns så övningskörde jag också dit och hem! Det gick faktiskt väldigt bra men det är en stor skillnad på att köra vår bil och att köra morfars. Morfars är mer stor och stabil medans denna känns lite mer sportig och är därför också lite mer känslig på rörelser. Men jag gillar faktiskt att köra vår bil mer nu för tiden.

Jag vet inte riktigt vad som händer med bilderna i detta inlägg, men som det syns påvisat bilden så var jag med mamma när hon skulle ta av sina naglar igår, måndag. Hon var precis som jag var efter ett tag trött på dem nu och då känns det inte lika värt att lägg pengar på längre. Vi var där vid tio och vid ett kom morfar hem hit och det var dax för oss att övningsköra. Vi tränade fickparkering och körde stadsmiljö. Vi lyckades även köra vilse i Hyllieby?! Vad är det ens haha??!!

Senare på kvällen åkte övriga familjen hem till ett par kompisar och spenderade kvällen där och jag hade haft en väldigt dålig eftermiddag med mycket ångest så jag stannade hemma + att Elwin skulle komma hem hit och vi skulle kolla lite på möjliga resor. Vi hittade billigt och bra till Berlin och det hade varit kul men samtidigt är det mycket pengar – som jag inte vet om jag vill ha till annat + så är jag jätterädd att jag inte kommer hinna bli frisk och att jag ska ha en press på mig. Så vi får se hur det blir. Vi skulle höras igen idag efter att vi snackat med våra päron. Annars hade jag kunnat tänka mig att spara lite till och åka någonstans nästa år när jag fyllt arton!!!!

     

Kommentera