MFF, photos and shopping

Sedan sist har tiden för det mesta bara varit fylld av foto, foto och foto vilket kan vara ganska förståeligt 😉

När jag inte har fotat har jag redigerat och när jag inte har redigerat har jag tittat på videos om samma ämne på youtube haha. Jag bara suger åt mig informationen som en svamp även fast det är svårt och tar lång tid att lära sig. Men jag tycker att jag blir bättre och bättre hela tiden och tur är väl det!

I fredags köpte jag som sagt kameran och befann mig i eurofori hela helgen (lowkey kvar i den…) och där fotade man ju en hel del. Ja fotade med Wilma vid brofästet – men förstörde typ alla bilder pga att jag inte fattade några inställningar. Men lite photoshop och typ två blev användbara. Kolla på dem här.

Om ni följer länken ovan kan ni även se andra bilder jag har tagit under helgen. Bland annat en bild på pappa där jag skapade regnbågseffekten genom att reflektera ljuset i en CD-skiva samt några bilder jag tog på Wilma när vi hade photoshoot i stan’ igår eftermiddag. Fy faaaan vad varmt det var ute då! Helt jävla sinnessjukt. Dock inte ens i närheten av hur vart det var i lördags när vi var och kollade på MFF-Norrköping. Vi fick gratisbiljetter av en av pappas kompisar/bekanta och lite mer än halva matchen såg vi sittandes i typ 40 gradig sol. Jag, pappa, morfar och mamma var och kollade men sistnämnda gav upp efter första halvlek pga migrän av solen och värmen. Jävla migrän. Det var sjukt påfrestande att sitta där hela matchen så jag förstår absolut varför hon fick det. MFF vann i alla fall med 2-1 (?) så det var väl ”värt” det;)

I söndags blev det också lite bilder tagna i Lomma, inga värdiga att lägga upp dock och igår kväll stack jag och pappa ut och fotade med glow sticks. Fick ut en helt OK bild som ni också hittar under fliken.

Nu är jag sugen på att köpa lite rekvisita för att skapa några coola bilder – något som pappa tycker jag ska vänta med & röra mig mer om kameran först – men ni vet hur jag är. Allt eller ingenting. Vi alla vet hur mycket pengar jag kommer att smälla på detta… aj aj aj

(och ja – jag ska uppdatera mitt sidhuvud. jag vill bara ta en snygg bild först…)

Kommentera