Latest snapshots

Detta är ett inlägg som jag har sett på diverse bloggar och som. jag tycker är ett sjukt kul koncept. Det går ut på att man delar med sig av några av sina senaste bilder i sin telefon och ger såklart en liten historia/förklaring bakom/till den. Här får ni min version av ”latest snapshots”.

Som jag tror att jag nämt här på bloggen köpte jag för typ två veckor sedan en Douchebag. Denna har dock redan gått sönder och efter kontakt med deras (sjukt snabbt svarande) kundtjänst skulle jag få en helt ny hemskickad till mig om jag bara klippte av den sk. DNA-tagen som ni ser på bilden och skickar en bild på att den är avklippt till dem. Synd att det skulle behöva hända men samtidigt sjukt bra service!

En bild från när jag var på fotokurs i Malmö i måndags. Kursen hölls på Scandinavian Photo och var som en introduktionskurs i fotografi. Jag är sjukt nöjd med kursen och hade verkligen gått på fler kurser OM de hade erbjudit det! På bilden ser ni vad rekommendationerna för olika ISO är för er som är fotointresserade.

Haha detta var en bild jag var tvungen att ta när jag skulle visa mamma hur en lärare på min skola hade suttit och tagit en bild av sig själv mitt på skolgården.

Även detta tror jag att jag har nämt på bloggen, men jag är sjukt sugen på tatuering. Men jag är också såååå rädd att den ska blöda ut som den på bilden har gjort. Är det någon som vet om detta alltid händer eller om man kan behålla de krispiga linjerna genom hela tatuerings livslängd?

Mitt sovarrangemang i den vecka som jag inte hade någon säng. Om jag ska vara ärlig höll detta en dag sen var typ 25 % av luften ute och jag bara kraschade på soffan varje natt istället.

Sista bilden är från när jag och pappa var på Hornbach och fixade lister till mitt rum – inget roligare än så.

 

Tyvärr är jag en människa som inte tar speciellt mycket bilder, det vill säga i mitt vardagsliv för när jag tar bilder med min kamera är det oftast en bestämd photoshoot och mer som en artistisk grej. Jag hoppades i alla fall att ni tyckte det var kul för det är ett sjukt kul inlägg att skriva. Ha det bäst!

Kommentera