Last Friday Night

I fredags hade jag en jättemysig kväll. Jag hade sedan tidigare styrt upp en liten Premiärfest och i fredags var dagen den skulle inträffa. Det var en ”På Spåret” premiärfest då det är en av våra favoritprogram (mitt & pappas, kanske mammas också men vet inte om det är favorit men hon kollar alltid på det). Jag hade bjudit hem mammas syskon och det stod räkmackor från Lyxmackan på bordet. Alla tog räkmackor utom jag och mina kusiner, jag tog en ostmacka och de tog pizza (inte från Lyxmackan då såklart). Alla var nöjda och glada men tyvärr tyckte jag inte jättemycket om min ostmacka 🙁 Jag hade bett om att inte få Gorgonzola då jag inte tycker om det men ändå fick jag det på mackan och det förstör verkligen för mig.

Vi hade i alla fall en supermysig och kul kväll men jag ska aldrig göra en sånär premiärfest igen haha. Man hörde ju inte ett skit va de sa i programmet pga. att alla snacka… Typisk Ida-kommentar

Mina kusiner och deras familj åkte lite tidigare och min moster och hennes man stannade till senare och vi spelade Besserwisser och bara snackade. Sjukt kul! Det var även sista gången som jag träffade min äldsta kusin Amanda och hennes kille innan de flyttade till Norge i ett halvår. Jag och min yngre kusin + morföräldrar ska åka upp och hälsa på dem i mitten av mars (förmodligen Wille också).

Bild snodd från Katitziii <3


This Friday I had the coziest night. I had since before planned a little opening party and that day was the day it was suposed to take place. It was a ”På Spåret” (Swedish television show) opening party because it’s one of our favourite programs (mine and dad’s at least, might be mom’s as well but don’t know if it’s her favourite but she always watches it) I had invited my mom’s siblings and there was shrimp toasts on the dinner table from Lyxmackan (a local catering service). Everybody took shrimp toast except for me and my cousins, I took a cheese toast and they took pizza (not from Lyxmackan of course). Everybody thought it was great except for me, I didn’t like my toast too much 🙁 I had asked for no gorgonzola since I don’t like it but I got it anyways and it really ruined it for me.

Anyway, we had the coziest evening and it was super fun but I’m never doing one of these parties again haha. You can’t hear a word of what they’re saying in the show since everyone’s talking… Such an Ida-comment

My cousins and their family went home a bit earlier and my aunt and her husband stayed ’til later and we player ”Know-it-all” and just talked. Super fun! It was also the last time I got to see my cousin before her move to Norway with her boyfriend for six months. Me and my younger cousin + our grandparents are going to visit them in the middle of March (probably Wille as well).

Picture borrowed from Katitziii <3

Kommentera