Kommande veckan

Jag har sett sådana här inlägg på andra bloggar och jag tycker de verkar kul att skriva och minst lika roliga att läsa om. Här ger jag en överblick över min kommande vecka och hur planerna ser ut i dagsläget. Enjoy!

Måndag

På morgonen har jag något så kul som att jag ska lyssna på Morgonpasset i P3s intervju med Jan Björklund. De har haft/har intervjuer med alla riksdagspartierna nu innan valet där de ställer frågor och jag tror att denna kommer att bli riktigt intressant.

Förutom att lyssna på radio ska jag även gå i skolan mellan 9:45 och 11:55, sjukt länge jag vet!! Jag, Wille och pappa kommer nog även påbörja måla om mitt rum!! Väntar även på ett samtal från läkaren denna dagen.

Tisdag

På tisdag är det inte mycket mer planerat än skola eftersom jag inte slutar förrän klockan fyra. Förmodligen kommer jag även måla rummet under kvällen eftersom det behövs målas i flera lager pga den grå färg som jag har på väggen just nu är väldigt blå.

Onsdag

Onsdag var tanken att jag skulle fika med Emma på eftermiddagen, men jag såg precis att jag har en läkartid så därför får vi tyvärr ta det en annan dag. En dryg sak är att jag har en sjukt lång håla denna dagen där jag kanske ska käka lunch med min farmor, hon ville bjuda på sushi <3

Torsdag

Har jag faktiskt ingenting planerat. Skönt!

edit: Jag ska fika med Emma denna dagen istället haha.

Fredag

På fredag går jag i skolan i 1,5 h (jag gör det vartannan fredag) och efter skolan ska jag kanske fika med Tilda. Vi snackade om att göra det & det passar ju extra bra eftersom man har fått nya pengar då 😉

Lördag

Lördag ska jag, om det inte blir av på onsdag, äta sushi md farmor. Annars står bara sängköp på schemat, yes!! Kommer vara så sjukt skönt eftersom jag sovit på madrass under hela den gångna veckan.

Söndag

Söndagar brukar vanligtvis vara min ”övningkörningsdag”, men eftersom min morfar har blivit sjuk så hoppar jag det denna veckan. Om han inte är sjuk åker dem till Mallis så det blir ingen körning vilket fall 🙁

Jag har även ”SKYPE SUNDAY” inbokat. Ett nytt påfund som jag infört eftersom min kompis Gustav är utbytesstudent i USA i ett år. Då jag absolut inte vill tappa kontakten har vi infört Skype Sunday där vi pratar varje söndag om den gång veckan. I samtalet är även Måns och beroende om vilka tider vi bestämmer så blir det alltid knasigt för en part eftersom det är 7 timmars tidsskillnad!!!

 

 

Jag har även nått 500 visningar på min blogg!! Sjukt kul! (även 400+ visningar på min yt-kanal!!)

Bilden till inlägget är en bild som ligger i min portfolio och som jag manipulerat – men glömt lägga ut.

Kommentera