Just checking in

Hej från en supertrött Ida. Det känns som om jag inte har sovit ut ordentligt på typ ett år och att jag nu bara går på någon sorts ”in case of emergency”-energi. Men sova kan jag inte, jag har nämligen två lektioner imorgon och BÅDA har jag prov på… Det ska dock bli jävligt skönt med helg sen dock.

Imorgon kväll ska jag in till Wilma och på lördag ska jag jobba.

På söndag startar julen på riktigt!! Det blir julgranshugg, lussekatts- och pepparkaksbak och julmusik i mängder!! Läääääängtar!! Detta blir första gången på två år som jag ska njuta av julen ordentligt!! Att ta steget mot att bli frisk har sina fördelar 😉

Idag trillade även Sportifys ”Dina favoritlåtar 2018” och jag kan inte säga något annat än att jag skäms. Vad fan är det som jag lyssnar på ens? vad är felet på mig. Dem säger liksom att Cardi B är min favoritartist, jag tycket fan knappt ens att hon är bra??????? Mindfuck

peace out


Hello from a very tired Ida. It feels like I haven’t slept well for like a heat and that I’m now running on some sort of ”in case of emergency” energy. But I cannot sleep since I have two classes tomorrow and BOTH of them are including an exam… Although it will feel super good to take weekend after that.

Tomorrow evening I’m going in to Wilma’s and I’m working on Saturday.

On Sunday the Christmas is starting for real. We are going to cut a tree, bake some gingerbread cookies and listen to loads of Christmas music!! I’m really looking forward to it!! This will be the first time in two years that I will enjoy Christmas for real!! Taking the step to becoming healthy has its perks 😉

Today did the ”Your favorite songs of 2018” from Spotify drop down in my mail as well and I can’t say anything but that I’m ashamed. What the fuck am I even listening to? What’s wrong with me. They say that Cardi B is my favorite artist, I barely even think that she’s good????? Mindfuck

peace out

Kommentera