Jag måste hitta en ny hobby

Jag har tänkt ett tag på att jag måste hitta en ny hobby. Inte just typ en sport utan något som jag ska göra på fritiden bara.

Mycket har kommit på tanke, bland annat dans och odla typ grönsaker och liknande. Problemet är bara att jag har svårt att hålla mig till en sak. Eller låt mig förtydliga. Jag håller på med en sak, JÄTTEMYCKET, men sen tröttnar jag efter typ en månad och det är väl det jag är rädd för här med.

Speciellt när jag känner som jag känner med allt annat så vill jag inte dra på mig en sak till som kommer ge mig ångest i framtiden. Vi får se. Jag hoppas jag hittar något för nu sitter jag bara här hemma och gör ingenting hela dagarna och det suger ganska så mycket, you know what I’m sayin’?

Imorgon ska jag träffa Elwin & det ska bli kul. Det var länge sedan vi sågs och jag har väl varit ganska irriterad på honom men aja. Lönt att hålla fast vid det liksom. Nej. Svar nej.

Närmst nu ska jag och mamma ikväll gå på Zumba, vilket var ett jävla tag sedan och ja, det är väl det.

Låt mig nu gå tillbaka till en ny säsong av Lock Up som jag hittade på Netflix idag. Eller ja ”hittade” är kanske en överdrift, snarare att Netflix presenterade det på min förstasida eftersom det känner mig så bra. Shit, jag måste sluta titta Netflix. Skoja, 100 spänn när det händer.

Kommentera