Houston Texas Baby

Jag vet inte vad det är med mig?! Min USA-feber fortsätter och har pågått i typ minst 3 veckor i alla fall. At the moment är jag väldig insnöad på Houston, Texas. Verkar vara en så bra stad. Den har liksom allt. Den har en stor mångfald, är en stor stad – vilket jag gillar (tror jag, har aldrig satt min fot i en stad med över två miljoner invånare). Man slipper fuktigheten och det unpredictable vädret som finns i Florida men får samtidigt värmen. Jag tror att jag även är väldigt inne på att slippa det här ”turistiga” från Sverige som verkligen finns i Florida. Det är heller inte så himla ofantligt dyrt som man kan tro, eller ja, allt är ju relativt. Men man kan lätt få ett nästan dubbelt så stor hus än i Sverige i samma prisklass. Det är skatterna som skiljer mycket. Jag kollar mycket på Zillow, aka amerikanska Hemnet men även på videos och lite allt möjligt som kommer i min väg `:).

Gustav rekommenderade en youtube som har gjort två roliga videos om just Texas.

Dem är sådär lite halvseriösa, vilket har sin charm. Men för det mesta låter det väl bra? Förutom tjejsaken kanske…kanske får hitta en partner någon annan stans hehe.

Om man bara tänker på att turista där finns där ändå massor av saker att göra. Six Flags, NASA har sin huvudstation här och så mycket mer! Jag menar, bara vädret får en till att vilja åka typ helst igår?!

Aja.

Jag skulle be om ursäkt för mitt USA tjat, men nej det kommer jag inte göra haha. Det kommer fortsätta så mycket längre till…

 

Kommentera