Helgens planer

I helgen är det tvärt emot förra inte alls det full rulle, snarare tvärt om. Denna helgen kommer att bli en riktig myshelg – något som det känns som om jag behöver. I vanlig ordning har ni i alla fall här helgens planer:

Fredag

Imorgon fredag går jag i skolan mellan elva och fyra. Detta innefattar även en tre timmar håla, dryyyyygt. Efter skolan åker pappa och Wille till ett ställe som heter Glimminge där de ska spendera helgen med kompisar medans jag och mamma stannar kvar här hemma. På kvällen kommer kanske Catty och vi ska ha en riktig myskväll i så fall. Eller ja, det kommer vi att ha vilket som, men det blir såklart  mysigare om Catty också är där.

Lördag

På lördag är det jobb som gäller – dock har jag inte riktigt än listat ut hur jag ska göra med maten. Jag jobbar ganska bra timmar och sen på kvällen är det bara mamma och jag. Ännu en myskväll – precis vad både hon och jag behöver.

Söndag

På söndag är dagsplanerna inte satta riktigt än så vi får se hur det blir där men på kvällen ska jag och pappa på bio!!! Vi ska äntligen se Superhjältarna 2, som jag har längtat! Vi har typ de bästa platserna i hela salongen vilket jag också är så sjukt taggad för!!

 

Mer än detta är ännu inte planerat för min helg. Idag är jag hemma och jag och mamma ska bara upp i norra Skåne för att lämna av en skrivare och sen har jag ett besök på BUP i eftermiddag. Det behövs verkligen. Hoppas ni får en fin dag!

Kommentera