Helgen

Denna helgen har varit väldigt händerik och det har varit sjukt kul men samtidigt såååååå uttröttande.

Fredag

I fredags gick jag en och en halv timme i skolan. Lyckades dessutom komma tjugo minuter försent. Oj. Så jag var bara in och ut på skolan för att sedan bli hämtad av pappa. Vi åkte och handlade samt till Mio och beställde sängbord till mig. Leveransdatum 25/9, det är bara drygt, helt ärligt!

Senare blev jag lämnad av pappa på Lund C för att jag skulle möta upp Matilda där. Vi träffade hennes kille en snabbis för att sedan gå och käka sushi. En så sjukt pinsam sak hände. Vi gick till sushirestaurangen där vi inte möttes av någon servitris – vilket vi tog som ett tecken på att det bara var att sätta sig vid ett bord. Så det gjorde vi. Servitören kommer sedan och frågar om vi har bokat, varpå vi svarar nej. Då står han bara helt tyst tills Matilda frågar om man måste det,  och då svarar han ja. Så det var bara att gå igen haha.

Efter vi hade gått och letat efter restaurang i nära en timme köpte vi mat från två olika ställen och satte oss på bänkarna vid Stortorget. Matilda fick ett infall om att gå på bio men när vi kom fram till bion så var typ allt helt slut. Vi hade liksom behövt sitta på två olika rader – den nivån var det på. Vi valde istället att bara gå runt lite i Lund och snacka. Skitmysigt och verkligen en sak som måste göras igen!

Vi var lite flamsiga och tog denna bilden för att lägga upp på instastory, men pga mycket möjliga misstolkningar (lista ut dem själv) kom den aldrig upp. ”She takes me places” . Jag fkn dör. Hur tänkte vi ens?

Lördag

Igår blev det mycket fix i rummet. Och med mycket menar jag mycket!

Vi var på IKEA vid öppning och köpte min nya säng!! Sen var det raka vägen hem och fixa det sista med rummet innan vi kunde sätta upp den.

Medans pappa satte upp sängen stack jag och min mormor och morfar till Mio och köpte de stora kuddarna längt bak men även tillbaka till IKEA för mer småköp.

Det blev bland annat påslakansetet på sängen, överkastet och dessa små kaktusarna att ha i fönstret.

Stolen som ni inte ser speciellt bra (dumma mig) blev även inhandlad.

Familjen åt thaimat till middag och alla mös sen framför TVn. Eller ja, alla förutom jag som mös i min nya säng :)))

Söndag

Efter gårdagen har lugnet idag verkligen varit behövt! Jag har inte gjort speciellt mycket, bara tagit det lugnt, satt upp spegel och hållt på med bilderna som jag och Wilma tog förra helgen. Skitskönt.

Snart kommer mormor och morfar igen och ska lämna tyget till min garderob så att den också blir färdig. Det enda som är kvar nu är sängborden,några lampor att ha på/över dem och tavlor/dylikt (men jag vill gärna sätta upp bilder jag själv tagit, så det får vänta). Juste, jag vill gärna ha en TV framför sängen också såklart!! Tro inte att jag är bortskämd dock, den ska jag spara ihop till/önska mig i julklapp <3 Fler bilder kommer såklart när rummet är klart.

Ikväll kommer farmor på middag och jag och pappa ska servera pannbiff med potatismos som jag har sett på Andrea Hedenstedts blogg. De ser sjukt goda ut och är även vegetariska. Men det ska vi inte berätta 😉

Nu ska jag bara lägga mig i sängen och vila. I tio minuter. Sen är det dags för mellis :DDDDDD 🙁

btw. bilden på ”framsidan”/längst upp är en header som jag gjorde till denna bloggen för mist fem år sedan. Hittade den häromveckan. Märk felet jag gjort när jag har försökt skriva Ida på teckenspråk. Där står liksom IDC… Annars – helt OK insats, nästan lite impad på 11-åriga Ida Sjöström

edit: såg nu att ni inte ser hela bilden, men här nedan kan ni se den i full storlek så ni fattar vad jag pratar om

Kommentera