Första dagen på jobb

Idag var det min första dag på jobbet. Jag jobbar på ett bageri i grannbyn, eller ja man kanske ska säga extraknäcker, och idag var första dagen. Jag var mest där för att lära mig kassan och hur allting funkar i övrigt och det slutade med att jag jobbade i 3,5 h.

Jag hade inte berättat detta för någon (undantag: mamma, pappa och Wille) för att jag ville inte få upp förhoppningarna om det inte funkade men vad är oddsen att mormor och hennes väninna kommer in genom dörren under dessa få timmar? Galet.  Så nu vet alla det. Jag gillar inte riktigt det – men jag får väl finna mig i det.

Ännu vet jag varken lön eller tider, men helt ärligt så bryr jag mig inte så mycket – så länge det är något som håller mig upptagen.

Det var en rolig dag och jag lärde mig mycket! Jag ser fram emot att jobba där, eller det är mina känslor just nu, jag har ju en tendens att ha ett svängande humör nuförtiden.

Jag fick med mig en butterkaka hem som vi tog med hem till mormor och morfar och bjöd på 🙂

Imorgon ska min chef ringa och snacka om tider osv och jag får väl ta upp både lön och avtal antar jag 😉

Kommentera