En i mängden

Ibland är dagar bara en i mängden. Denna är en sånn dag. Jag vaknade vid sju som vanligt och om jag ska vara ärlig så har jag inte skött mig så bra med maten idag. Det är bara svårt ibland och jag vet om att jag gör fel, men ibland blir det bara som det blir. Inte för att jag vill ursäkta mig, för jag vet att det inte är okej, men samtidigt så är inte varje dag en dans på rosor och då får man ta det.

Idag har inte hänt speciellt mycket. Jag har packat ihop paket, plockat undan lite i köket, öppnat paket, ställt fram och tagit bort saker från festen, ringt Skånetrafiken samt Burlövs Kommun angående Willes sommarkort och läst en del.

Ikväll ska jag och mamma på Zumban och det ska bli helt ok. Som jag skrev igår så ger träning, likaså det mesta andra, mig ångest för tillfället, men jag ska försöka hålla huvet uppe. Det roligaste är ändå att gå med mamma, annars vill jag inte gå.

Japp, det var väl det. Mycket roligare än så är inte mitt liv för tillfället.

Kommentera