Day 3

Tredje dagen var igår och på grund av extrem trötthet sköts skrivandet av inlägg upp till idag istället.

Dagen inleddes med frukost på balkongen som vanligt följt av poolhäng. Vi alla lyckades bränna oss, förmodligen på grund av den solkräm vi använder – som innehåller olja också – vilken gjorde mer skada än nytta. Så tyvärr har de flesta fått tillbringa dagen under parasoll:(

Vi käkade resterna från frukosten till lunch och sen tillbaka till poolen. 14:45 insåg vi att Sverige – Sydkorea började om en kvart, eller ja vi trodde det i alla fall men efter ett telefonsamtal hem till mormor fastställdes faktan och vi tog snabbt på oss och gick till en restaurang i närheten. Vi skulle stannat på den restaurangen nu i efterhand men vi flyttade oss till ”Beer House”. De använde projektor för att visa matchen och denna strulade hela tiden, eller ja inte själva projektorn men den internetsändning som de använde sig av. Med glads och öl höll vi ut i en halvlek och sedan drog vi oss tillbaka till poolen.

17:30 gav vi upp för dagen och gick upp på rummet igen. Jag och pappa spelade lite kort medans resterande del av familjen gjorde vid sig (en av våra två duschar översvämmas när man använder den så det tar lite längre tid än vad de behövt) och det följdes av naps från grabbarna och sedan gick vi ut och åt.

Dagen då vi äntligen skulle testa den restaurang som vi blev rekommenderade hade äntligen kommit och vi fick bord på ovanvåningen, inomhus, men det gjorde inte så himla mycket. Personligen blev jag besviken eftersom det var som att äta på restaurang i Sverige, det var liksom inte den här ”utlandsrestaurangen” utan det var lite ”finare” och mycket kött, potatis, fisk mm. och mindre grekiska rätter. Jag vill i alla fall helst äta riktigt grekiskt när man är i Grekland, men det var ändå helt okej gott. Servicen var sjukt långsam, vi kom först av alla på övervåningen, strax innan åtta tror jag (typ 19:45-ish) och lämnade inte förrän 21:25 typ. Visst vi hade förrätt också, men ändå. Pappa beställde in en öl innan maten kommit och fick den liksom när han ätit upp.

Efter maten valde vi att fortsätta ner i Platanias, till den del vi inte varit i än och där kom vi till en spelhall. Vad är det med familjen Sjöström och spelhallar? Vi kan liksom inte motstå dem haha. Sen spelade vi minigolf och jag kom sist med otroliga 87 poäng på 18 hål… Rekordet var 40.

Vi var väldigt trötta när vi var klara där och det blev bara ett snabbt stopp på en supermarket för att handla dricka till Wille och sen upp på rummet och lägga sig.

För övrigt, vi har sjuuuuuukt stökigt med jämna mellanrum på vårt rum haha. Men vi har snyggat till det lite nu i alla fall;)

SparaSpara

Kommentera