Dagen med stort D

Ja idag är det dags! Skolan börjar och om 1,5 h går jag officiellt i tvåan. Sjukt, tro mig jag vet. Jag kan också slänga in att det bara är 7 månader kvar tills jag fyller 18!! FYI har jag typ nu verkligen bestämt mig för att bara ta automatare, jag har varken orken eller viljan att ta manuellt. Jag testkörde just manuell med morfar i söndags och jag säger bara ALDRIG IGEN. Så var det bestämt;)

Tillbaka till skolan.Jag är faktiskt inte det minsta nervös än. Jag tror att det kommer att gå bra och detta är faktiskt femte gången jag byter skola så om man ser det från det hållet så borde det vara rutin för mig nu. Dock har jag ju inte gått i skolan ordentligt sen i mars, vilket är ett tag – så om något är det väl det jag är mest rädd för. Plus det vanliga med maten osv. Men jag hopppas verkligen att det går bra, för jag pallar inte behöva ha en sjukskrivning och liksom inte komma in i den nya klassen[rullande ögon].

Det roliga med att börja skolan är att man alltid typ planerar sina outfits de två första veckorna, följt av typ 30 veckor som man inte bryr sig ett skit om haha. Idag är det dock fotografering för mig – så lite krut har man fått lägga in.

Summan av kardemumman så är jag faktiskt taggad på att börja skolan, det ska bli skönt med att få in lite rutiner igen.

Kommentera