Crete day 4

Okej, så jag skrev inget inlägg igår heller, helt ärligt på grund av att jag tyckte det var så mysigt att sitta och skriva vid poolen igår. Så nu kör vi dag fyra, skrivet under dag fem:)

Samma gamla visa med frukost och poolhäng, det var dessutom den varmaste dagen hittills vilket innebar mycket svett, solkräm och vatten.

En gång om dagen går de runt och delar ut kallt vatten här vid poolen, gratis, så när ”servitrisen” kom och sa ”drinks” svarade pappa genast ”nej tack”, varpå hon säger jo och han ger henne en frågande blick. Och mamma säger: – JO PONNE. Hon hade varit och beställt dricka för att överraska honom haha…

Vi åt lunch på rummet (vid poolen för vissa) och fortsatte slapposition. Mamma hade migrän hela dagen stackaren.

Efter ett tag gav både hon och Wille upp och gick upp till rummet. Jag och pappa stannade en liten stund till och läste och badade.

Vid 17 gick vi upp på rummet och jag och pappa spelade lite kort och gjorde sen vid oss.

Strax efter sju begav vi oss mot restaurangen som låg 5 meter från vårt hotell och precis vid havet. Seafood platter och olika sorters gyros stod på menyn, såklart med en tallrik tzatsiki till;) Förutom tzatsikin (som för övrigt alla restauranger har lyckats med) så var det inga jättesmarriga måltider. Ändå hade restaurangen 4,5 i betyg på tripadvisor. Vår slutsats blev att folk generellt betygsätter för högt på restaurangerna i området då vi sett att även flera andra restauranger som vi funnit medelmåttliga haft väldigt höga betyg.

Efter middagen rankade vi in mot centrum och stannade för en dessert. Supertrevlig servitör! Efter några rutinmässiga besök i diverse supermarkets styrde vi hem igen.

På vägen hem ville Wille fläta sitt hår men tyvärr hade de inga tider och det blev idag klockan 11 istället.

Lite skitgubbespel på balkongen och sen var vi nöjda med dagen:)

SparaSpara

Kommentera