broke

Once again är vi tillbaka med ett collage, denna gång med lite shopping som hände idag. Jag var dum nog att inte numrera dem och helt ärligt så orkade jag inte göra om det så ni får leva med mina vaga beskrivningar av de olika plaggen.

Som ni ser har jag följt ett omedvetet tema med svart och grön haha. Jag har även försökt att fokusera mer på basplagg så man kan göra mycket utav dem. Nu ska ni få se vad jag har klickat hem:

  1. Den svarta bodyn till höger klickade jag hem från Bikbok. Jag tror att den kostade 199 kr – vilket blev 179 kr efter studentrabatt.
  2. Till höger om den svarta bodyn är ett par svarta ”jeans” också från Bikbok. Jag testade dem faktiskt i butik men köpte aldrig dem & ångrade det mycket! De är väldigt tighta, precis som jag vill ha det, samtidigt som de inte tappar form eller rörelseförmåga eftersom det är typ 235% strech.
  3. Solglasögonen på bilden är samma som i mitt förra collage med den enda skillnaden att de nu är påväg hem till mig!! Ray Ban Erika Metallic.
  4. Skärp från H&M eftersom jag inte äger ett ända.
  5. Tröjan höger om skärpet är en långärmad croppad topp från Bikbok som jag tror blir snyggt med mina nya byxor lite senare i höst.
  6. Under hittar vi två droppade hoodies – båda från H&M. Även dem snygga senare i höst med högmidjade byxor.
  7. De blå jeansen är typ samma som de svarta fast dessa har jag aldrig faktiskt testat. Också från Bikbok.
  8. Den gröna t-shirten är från H&M och kanske inte sådär jättespännande men absolut ett bra basplagg!
  9. Sist men inte minst Miss Sophia-örhängen från Lily and Rose i guld. Precis som de på förra collaget och äntligen fick jag tummen ur röven och beställde dem:))

Jag beställde en del kläder nu eftersom jag inte vågat köpa kläder innan pga jag var/är rädd för att de inte ska passa + tro’t eller ej så är det jobbigt att inse att man inte är minsta storleken längre.

OKEJ OKEJ OKEJ, jag ska lugna ner mig. Men just nu kollar jag på att beställa en väska från Douchebags och ett par skor från Adidas… (+ en mus och musmatta från Inet & en kaffemugg från Stelton.)

Kommentera