Best of 2018 – Months, January

Jag hade tänkt göra en liten års resumé och lägga upp dem i 12 st delar, en för var månad. Vi börjar med januari.

Januari

Det är både med glädje och sorg som jag tittar tillbaka på dessa månaderna. Med glädje för att jag ser hur långt jag har kommit men med sorg för att jag ser var jag var.

Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket från januari. Jag kollar just nu genom bilderna från månaden för att komma ihåg vad som hände. Jag ser att jag var och åt på Pinchos med mina förra vänner (väljer och inte publicera namn av diverse skäl). Jag kommer igår att jag tyckte att det var kul.

btw min klädstil i januari?

Jag vet även att jag tog en fika med Wilma som jag tyckte var huuuur mysig som helst. Vi satt och snackade i typ 4 timmar eller något sånt, tror det var en av de stunderna när vi började lära känna varandra PÅ RIKTIGT.

Hittade också denna sjukt roliga bild, alltså snälla…snacka om att tala mot sig själv.

Sist men inte minst var det i januari som jag bestämde mig för att vara vegan. Ett beslut som jag än idag är stolt över mig själv att jag gjorde men som tyvärr betydde något helt annat för mig – även fast att jag int e visste om det när jag gick in i det. Jag har ju varit ätstörd sedan två år tillbaka och detta blev ett sätt för mig att kontrollera vad jag åt. Man lever och man lär och jag förespråkar fortfarande veganismen även fast att jag inte kan vara en del av den själv.

Det var allt för denna månaden, kanske inte den roligaste men det blir roligare, jag lovar!!


I’ve decided to do a conclution of the year divided in to 12 parts, one for each and every month. Let’s start with January.

January

It’s with both joy and sorrow that I look back at these mornings. With joy because I see how far I’ve come but with sorrow because I see how miserable I was back then.

If I’m being compleatly honest do I not remember much from January. I’m currently looking through my photos trying to remember what happend. I’m seeing that I was at Pinchos for dinner with my then friends (who’s namnes I won’t mention for various reasons). I remember that I had a good night.

btw my clothes in January?!

I also know that I grabbed a coffee with Wilma and we sat and talked for like four hours or something like that. Soooooo cozy. I believe that this is one of the moments where we REALLY got to know each other.

I also found this hilarious photo, I’m sorry, it’s in Swedish.

Last but not least did I decide to become a vegan i January. A decision that I’m still proud of but unfortionately didn’t work out for me, but I didn’t know that it was going to mean something else to me heading in to it. I’ve had an ED for two years and this became a way for me to kontroll what I ate. You live and you learn and I still think that veganism is a super good thing even though I cannot take a part in it myself.

That’s all for this month, maybe not the most fun but it becomes better, I promise!!

 

Kommentera