Best of 2018 – Months, February

Ja då var vi i februari, en lite mer händelserik månad.

Månaden inleddes med den här mycket skeva redigeringen? Vad menar jag ens med detta?

Där efter är jag på en lunch på Holy Greens (favvo stället för sallader)  med en av mina före detta kompisar, vi hade lite photoshoot och en man kom helt plötsligt och ville vara med i bilden???

Jag skulle ljuga om jag sa att det inte gör lite ont i hjärtat att gå genom bilderna på mig och mina förra vänner. Däremot måste jag hela tiden påminna mig själv om varför jag inte är där längre.

Senare på kvällen samma dag var familjen på Johan Glans show som spelades på Malmö Arena. Vi hade de sjukaste biljetterna, på rad 3 och hade hur bra view som helst. Jag kommer så väl ihåg att (som jag nu i efterhand kan se) jag var mer och mer påväg ner i min depression här och hur jag hade bestämt mig för att föreställningen inte skulle vara rolig innan den ens hade börjat. Jag fick dock något skratt, vilka var de sista äkta på väldigt väldigt länge.

Vi går vidare, jag hade ytterligare några tillfällen då jag var med mina vänner och sen var det alla hjärtans dag & jag fick en super fin (men tyvärr lite vissen) ros av Måns <3 Kommer verkligen ihåg hur glad jag var vid det tillfället.

Sen vankades det Paris. Julklappen jag hade fått av mamma och pappa. Jag och mamma stannade i fyra dagar och det var en av de bättre resorna jag gjort trots att jag inte tror att jag kommer att återvända.  Vi gjorde verkligen bara det vi ville och kände oss inte alls tvingade av några måsten. Skönt när det är så!!

Det var även här jag berättade för mamma att jag var tvungen att komma ifrån min klass, jag klarade inte det mer. Här började bägaren fyllas upp till kanten.

Sportlov följde när vi kom hem och jag var och bowlade (i vanlig ordning) med mormor och morfar samt att jag hade en lunch med Wilma på Zócalo, ett ställe som har blivit lite ikoniskt för oss. Ännu en punkt där vår vänskap började på riktigt. Tänk att hon idag, efter 14 år av vänskap, är min bästa vän. boomerang


 

Yup, then it was February, a bit more of an eventful month.

The month was begun with really weird edit? What am I trying to communicate?

After that am I attending a lunch at Holy Greens (best place for salads) with one of my former friends, we had a little photoshoot and a man randomly came forward and wanted to be in the picture???I’d lie if I didn’t say that it hurts a little to go though these pictures of me and my old friends. On the other side do I remind myself constantly of the reason why I’m not there any longer.

Later that same night me and my family were going to a stand up show with Johan Glans that took place at Malmö Arena. We had the most awesome tickets, row 3 and had such a great view. I remember so clearly (what I now after hand can see) that I was getting more and more deep in to the depression at this point and that I had decided before hand that the show wasn’t supposed to be fun, before it even had begun. I did get some laughters during and they were the last real ones for a very very long time.

Let’s move on, I had another couple of occasion where I hung out with my then friends and then it was Valentine’s day and I got this super cute (but sadly a little dead) rose from Måns <3 I really remember how happy I got at that point.

Then we flew to Paris. The Christmas gift I’d gotten from mom and dad. Me and mom stayed for four days and it is one of the better vacays I’ve been on even though I don’t think that I will return. We really just did exactly what we want and did not at all felt forced by some musts. It’s nice when it is like that!!

It was also here that I told mum that i had to get away from my class, I couldn’t take it no more. The cup was getting close to full now.

It was February break when we got home and I was at the bowling alley (as usual) with my grandparents (mom) plus I had a lunch date with Wilma at Zócalo, a place hat have gotten kind of iconic to us. Another point where our friendship started for real. Can you believe that she today, after fourteen years of friendship, is my best friend. boomerang

Kommentera