Ayia Napa 2019

 

Ayia Napa 2019 here I come. Whiooo.

Vi ska åka med hela släkten och det bär av i maj nästa år. Vi är alltså 14 personer som ska åka tillsammans och därför har vi (dem) också valt ett all inclusive hotell. Kanske inte det roligaste men absolut det smidigaste i stora sällskap som detta.

Hotellet heter Blue Star Atlantica Sungarden och hade bra omdöme på både Tripadvisor och Tuis egna hemsida vilket bådar gott. Rummen kanske inte är i årets resas klass men man spenderar ju inte speciellt mycket tid där ändå så det kvittar ju mindre. För första gången ska jag och Wille bo i ett rum själva och det ska bli kul, tror jag… Nä, skämt åsido så tror jag att det kommer bli jättekul även fast att det möjligtvis blir lite tjafs.

Denna resan får vi till störst del av mamma och pappa men även av mormor och morfar som bidrar med en slant. Det är på grund av att de båda fyller 70 nästa år som vi åker. Det blir även en och en halv månad efter det att jag fyllt arton som vi åker. Fett nice. Jag vet inte riktigt varför för jag planerar inte att dricka där, en åsikt som absolut kan komma att ändras jag skriver inget i sten, men för tillfället har jag inget behov eller sug av det.

Jag kollade lite snabbt på vad där fanns att göra runt omkring och själva Ayia Napa ”stad” ligger 900 meter/20 minuters gång från vårt hotell vilket kan vara kul. Speciellt eftersom jag denna semestern insåg att jag de sista dagarna var ganska uttråkad. Dock så mår jag inte bra heller nu men jag är tveksam till att det påverkar så pass mycket. Jag är lite rädd över att jag inte ska hinna bli frisk till dess. Tänk så får jag inte njuta av resan då heller.

Där fanns även en vik som heter Blue Lagoon som är en plats med höga klippor och kristallklart turkost vatten. Alltså sjuuuuuuuukt drömmigt! Dit måste jag! Sidenote: Mamma var där när hon var på Cypern för ish 20 år sedan. Kul! För övrigt så är bilden längst upp till höger på havet vid vårt hotell. Det vattnet skojar man inte bort. Man kunde tydligen snorkla där, ett måste för en tjej som aldrig snorklat, och även dyka från klipporna, som skulle vara 3-4 meter höga. Ahhhhh. De ska dessutom finnas en infinitypool på hotellet, en sån sak som bara jag blir upphetsad över. Har aldrig badat i en sån!!

Jag hoppas i alla fall att det kommer att bli en bra semester och det kommer att bli skönt att få lite värme innan sommaren så man kan tjuvstarta brännan som aldrig kommer. Men även att slippa skolan lite, trots att jag bara behöver ta ledigt i tre dagar.

Nu får vi se fram emot ett bra 2019. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli ett bra 2019.

 

ps. hur nice är mina nya photoshopskillzzzzz

SparaSpara

Kommentera