At Espresso House

Just nu sitter jag på Espresso house på Lund C och jag har precis blivit färdig med mitt pluggande. Imorse var jag hos tandläkaren i Malmö och jag börjar inte förrän 12:10 (eller 12:15) så jag hade lite tid att slå ihjäl + att det är väldigt icke god lunch i skolan idag så jag passar på att utnyttja presentkortet jag fick från farmor för att få en god lunch.

Jag har dock skitont i ryggen. Igår kväll kunde jag inte ens sitta upp och jag har haft ont i ryggen sedan i onsdags. Jag fattar inte vad som har hänt, det gör som mest ont när jag inte rör på mig – då är det ett helvete. Jag glömde dessutom att ta med tabletter till skolan idag – men förhoppningsvis har jag någon pilla i mitt skåp. Annars får jag sticka in till skolsyster mellan lektionerna. Det hjälpte nog heller inte att jag höll på att bära runt på Hailey igår när vi var på Vellingeblomman med mormor och morfar…

Jag hoppas att jag inte dör av smärta tills ikväll i alla fall för då är det dags för Mariah Carey’s julkonsert. Det ska bli sååååååå mysigt. Jag längtar verkligen. Den är i Köpenhamn och det är jag och mamma som ska gå. Det enda dryga är att jag inte slutar skolan förrän 15:45 och börjar liksom 08:10 imorgon. Man kommer nog vara lagom pigg då…

Nu ska jag snart gå och beställa lunch, ha de gott hej.


I’m sitting at Espresso House at Lund Central Station at the moment and I just finished my studying. I was at the dentist in Malmö this morning and I’m not having class until 12:10 (or 12:15) so I’ve got some time to kill + the lunch in the cafeteria today is not so very good so I might as well use the gift card I got from my grandma to get myself a decent lunch.

Although my back hurts like fuck. Last night I couldn’t even sit up straight and my back has been hurting since last Wednesday. I donat know what has happened, it hurts the most when I’m not moving – it hurts like hell then. In addition to that I of course forgot to bring some painkillers to school – but hopefully I jave some in my locker otherwise I’ll just have to go to the nurse between classes. I don’t think that it helped that I carried around Hailey yesterday when we were at Vellingeblomman with my grandparents…

Anyway I hope that I don’t die from pain until tonight because then it’s time for the Mariah Carey Christmas concert. It’s going to be so much fun. I am really longing. It’s in Copenhagen and it’s me and mom who’s going. The only thing that is bothering me is that I don’t get off school until 3:45 pm today and am beginning at 8.10 am tomorrow morning. I’ll probably be super spiked then…

Soon I’m going to order my lunch, have a good day bye.

Kommentera