Aldrig igen,

Idag var jag för sista gången på ProCivitas Malmö. Sjukt ändå men samtidigt så himla skönt!

Jag stack hemifrån runt 9.30 och tog tåget in till skolan för att lämna in böcker och nycklar, tömma mitt skåp och få skolbytesblanketten underskriven. 10.00 var jag framme och 10.16 var jag klar. Då mitt tåg hem inte gick förrän en 25 minuter senare valde jag att gå en omväg till centralen. De slutade med att jag gick bakom Malmö Universitet och satte mig på kajen där och lyssnade på Rebecca-Stella och Vanessas podcast i säkert 40 minuter och tog nästa tåg hem sen istället.

Fatta hur idylliskt detta var?! Jag skulle dock hellre suttit där med en bok, men en podd funkade lika bra. Mitt emot, bakom SVT-huset fanns det också ett stort trädäck, likt dem i Västra Hamnen, där man kunde sitta. Dit ska jag nog dra någon dag i sommar och bara sitta och läsa en bok. Tror inte många vet om att det stället finns…;)

Jag kom hem, käkade i solen och tog undan lite tvätt. Efter det gick jag in en stund då de håller på att lägga om asfalten utanför vårt hus och jag ville höra mig själv tänka ett tag :P. Jag blev sååååå trött, och mådde såååå illa. Fattar inte varför?!

Bestämde mig i alla fall för att jag klockan två skulle ta tag i livet igen så jag tog ett glas vatten och nu är illamåendet borta men  mitt huvud gör fortfarande lite ont 🙁 Tror dock att just det mest beror på solen.

Överlag har det varit en väldigt bra dag och att lämna skolan har inte kommit med några dåliga känslor över huvud taget. Jag känner mig fortfarande väldigt nöjd och positiv över mitt beslut!

puss och kram

Kommentera